Globetel liittymät ja tarjoukset

Globetel

12-11-2015

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (42 ääntä, keskiarvo: 3.62/5)
Loading...

Globetel on vähemmän tunnettu liittymäntarjoaja. Globetelin matkapuhelinliittymät ovat kuitenkin mainio lisä Suomen markkinoille. Yksinkertaiset ja kohtuullisesti hinnoitellut liittymät ratsastavat ensisijaisesti edullisilla ulkomaanpuheluilla. Lue lisää.

Mikä ihmeen Globetel?

Globetel Oy on suomalainen vuonna 1997 perustettu teleoperaattori, jolla on yli 200 000 asiakasta. Se on erikoistunut perinteistiin puhelinliittymiin. Globetel ei tarjoa yleensä huippunopeita nettiyhteyksiä, ainoastaan edullisia ja selkeästi hinnoiteltuja puheluita ja tekstiviestejä.

Globetel ei ole itse rakentanut puhelinverkkoa, vaan käyttää Soneran koko maan kattavaa verkkoa. Globetelin liittymät toimivat lisäksi 200 maassa eri puolilla planeettaa.

Huomaa, että videopuhelut ja kuvaviestit ovat Globetelin kaikilla liittymillä samanhintaiset kuin äänipuhelut ja tekstiviestit.

Globetel Tähti

Globetel Tähti on Suomen halvin puheliittymä. Puhelut kaikkiin kotimaisiin liittymiin maksavat vain 0,059 €/min. Tekstiviestit ovat 0,059 €/kpl. Lisäksi peritään kuukausimaksu 0,59 €. Tämä on todella halpaa. Huomaa kuitenkin, että liittymään sisältyvä nettiyhteys on erittäin rajallinen. Kyse on siis niin yksinkertaisesta liittymätyypistä kuin vain voi olla.

Globetel Ulkomaa

Globetel Ulkomaa on miltei yhtä edullinen vaihtoehto kuin Globetel Tähti. Puhelut maksavat 0,069 €/min, tekstiviestit ovat 0,069 €/kpl ja kuukausimaksi 0,69 €.

Globetel Ulkomaa -liittymän erikoisuutena ovat edulliset ulkomaanpuhelut. Liittymällä varustetuista puhelimista voi soittaa ulkomaanpuheluita 30 % alennuksella käyttämällä Globetelin 99588 ulkomaan suuntanumeroa.

Globetel 50 Free

Globetel 50 Free -liittymä tarjoaa 50 minuuttia ilmaista puheaikaa kaikki kotimaisiin liittymiin joka kuukausi. Tekstiviestit ovat hieman kalliimpia kuin muissa liittymissä, 0,089 €/kpl. Kuukausimaksu on samoin korkeampi, 1,90 €. Kun 50 minuutin puheraja tulee täyteen, puhelut maksavat 0,099 €/min.

Datapaketit

Dataa voi ostaa halutessaan joko rajoittamattomana 11,90 euron kuukausihintaan tai käytön mukaan 0,59 €/MB.

Globetelin ulkomaanpuhelut

Globetelin normaali ulkomaanhinnoittelu on seuraavanlainen:

  • 0,2356 euroa minuutissa / ulkomailta soitettu
  • 0,062 euroa minuutissa / ulkomailla vastaanotettu puhelu
  • 0,0744 euroa / ulkomailta lähetetty tekstiviesti
  • 0,248 euroa megatavulta / ulkomailta lähetetty tai vastaanotettu multimediaviesti

Lisäksi 992- tai 99588-suuntanumerolla on mahdollista soittaa huippuedullisia ulkomaanpuheluita. Tähän ei tarvita Globetelin liittymää, tosin Globetel Ulkomaa tekee näistä puheluista 30 % halvempia.

Globetel asiakaspalvelu

Puh: 09 228 9100
Email: helpdesk@globetel.fi

Osoite:
Globetel Oy
Melkonkatu 18
00210 Helsinki

Globetel Arvio: 3,62/5. Yhteensä 42 arvostelua.

Moi!

Moimobiili.fi on uudenlainen puhelinoperaattori, joka haastaa perinteiset operaattorit joustavalla hinnoittelullaan.

Telia

Telian laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluuvat laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa puhelinliittymiä Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja parhaat 4G latausnopeudet.

Globetel

Yksinkertaiset ja kohtuullisesti hinnoitellut liittymät ratsastavat ensisijaisesti edullisilla ulkomaanpuheluilla.

Liittymätarjoukset ja vertailut

Puhelinliittymat.fi on puolueeton puhelinliittymä- ja mobiililaajakaistavertailu. Vertaa puhelinliittymät & mobiililaajakaistat ja tutustu Suomessa toimiviin puhelinoperaattoreihin.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa!

Mikko Salmi, Tampere

Moi!

Katso Moin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Moista »