Parhaat liittymätarjoukset - löydä edullisin kännykkäliittymä
Puhelinliittymien ja puhelimien tarjoukset

Parhaat liittymätarjoukset

Katso alta Puhelinliittymat.fi:n kokoamat parhaimmat GSM-liittymätarjoukset, sekä mobiililaajakaista (mokkula/nettitikku) -tarjoukset. Katso myös muut matkapuhelimiin ja kännyköiden lisäpalveluihin liittyvät tarjoukset. Listaamme sekä liittymätarjoukset että mokkula- ja mobiililaajakaistatarjoukset. Lista päivitetään viikoittain.

Jos haluat tutkia eri operaattoireiden tarjokusia laajemmin:

Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan, toimi heti! (Tarjoukset päivitetty 28.03.2017)

Moi:n tarjoukset

Moi tarjoaa sinulle 12 gigaa dataa kuukaudessa, jonka voit käyttää miten haluat 3 eri simin kesken. Liitä samaan tiliin koko perheesi tai kaikki simmejä käyttävät laitteet, kuten kännykät ja mokkulat. 3 simmiä ja 12 gigaa dataa maksaa 18 eur/kk. Ylimääräinen sim tuo 4 gigaa lisää dataa ja maksaa 6 eur/kk.

Tustu Moi:n liittymiin tästä!


Saunalahden tarjouksetSonera ja TeleFinland ovat yhdistyneet. Odotamme tietoja uusista tarjouksista, tule siis pian takaisin.

DNA:n tarjoukset

Operaattoreiden tarjonnassa ei Suomessa perinteisesti ole ollut suuria eroja mutta Moi-mobiilin tulo markkinoille tuo kuluttajien ulottuville erilaisen hinnoittelumallin. Moi-mobiili tarjoaa kolme simiä ja runsaasti dataa edullisesti. Se sopii hyvin käyttäjille, joilla on useita laitteita ja jotka käyttävät paljon dataa.

DNA on hyvin perinteinen operaattori mutta se on erottunut edukseen sillä DNA:n liittymät ovat 2015 ja 2016 olleet kautta linjan edullisempia kuin muiden operaattoreiden. DNA:lla on myös ollut erittäin houkuttelevia liittymätarjouksia.

Moi!

Moimobiili.fi on uudenlainen puhelinoperaattori, joka haastaa perinteiset operaattorit joustavalla hinnoittelullaan.

Telia

Telian laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluuvat laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa puhelinliittymiä Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja parhaat 4G latausnopeudet.

Globetel

Yksinkertaiset ja kohtuullisesti hinnoitellut liittymät ratsastavat ensisijaisesti edullisilla ulkomaanpuheluilla.

Liittymätarjoukset ja vertailut

Puhelinliittymat.fi on puolueeton puhelinliittymä- ja mobiililaajakaistavertailu. Vertaa puhelinliittymät & mobiililaajakaistat ja tutustu Suomessa toimiviin puhelinoperaattoreihin.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa!

Mikko Salmi, Tampere

Moi!

Katso Moin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Moista »