Parhaat liittymätarjoukset - löydä edullisin kännykkäliittymä
Puhelinliittymien ja puhelimien tarjoukset

Parhaat liittymätarjoukset

Katso alta Puhelinliittymat.fi:n kokoamat parhaimmat GSM-liittymätarjoukset, sekä mobiililaajakaista (mokkula/nettitikku) -tarjoukset. Katso myös muut matkapuhelimiin ja kännyköiden lisäpalveluihin liittyvät tarjoukset. Listaamme sekä liittymätarjoukset että mokkula- ja mobiililaajakaistatarjoukset. Lista päivitetään viikoittain.

(HUOM! Lisää tarjouksia sivun alalaidassa! Katso tästä)
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan, toimi heti! (Tarjoukset päivitetty 18.02.2017)

Operaattoreiden tarjonnassa ei Suomessa perinteisesti ole ollut suuria eroja mutta Moi-mobiilin tulo markkinoille tuo kuluttajien ulottuville erilaisen hinnoittelumallin. Moi-mobiili tarjoaa kolme simiä ja runsaasti dataa edullisesti. Se sopii hyvin käyttäjille, joilla on useita laitteita ja jotka käyttävät paljon dataa.

DNA on hyvin perinteinen operaattori mutta se on erottunut edukseen sillä DNA:n liittymät ovat 2015 ja 2016 olleet kautta linjan edullisempia kuin muiden operaattoreiden. DNA:lla on myös ollut erittäin houkuttelevia liittymätarjouksia.

Tele Finland

Tele Finlandin toimintaan kuuluu selkeä hinnoittelu ja edulliset puhelinliittymät, sekä niiden lisäpalvelut.

Sonera

Soneran laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluu monipuoliset matkapuhelinpalvelut, sekä laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa palveluita myös Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja lisänä omaa kiinteää puhelinverkko. DNA tarjoaa edullisia nettiliittymiä.

Moi

Moimobiili.fi on uudenlainen puhelinoperaattori, joka haastaa perinteiset operaattorit joustavalla hinnoittelullaan.

Liittymätarjoukset ja vertailut

Puhelinliittymat.fi on puolueeton puhelinliittymä- ja mobiililaajakaistavertailu. Vertaa puhelinliittymät & mobiililaajakaistat ja tutustu Suomessa toimiviin puhelinoperaattoreihin.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa!

Mikko Salmi, Tampere

Tele Finland

Katso Tele Finlandin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Tele Finlandista »