Moi Mobiili uudistaa tuotevalikoimaansa! - Puhelinliittymat.fi

Moi Mobiili uudistaa tuotevalikoimaansa!

12-08-2016

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Loading...

Tuore matkapuhelinoperaattori Moi Mobiili uudistaa tuotteitaan. Jatkossa Moi-liittymiä voi tilata halutessaan yksi kerrallaan. Yksi 4G-liittymä maksaa 6 euroa kuukaudessa, ja sisältää 4 gigaa dataa. Lue uudesta liittymätyypistä laatimamme arvostelu täältä!

Aiemmin Moi-liittymät oli paketoitu vähintään kolmen liittymän paketteihin, joiden data pystyttiin jakamaan liittymien kesken. Liittymien paketointi on yhä mahdollista myös muutoksen jälkeen. Simmejä voi ostaa yhden sijaan halutessaan jopa kymmeniä.

Uudet rajattomat: data ja puhe

Moi Mobiili lanseeraa myös uudet rajattomat puhe- ja datapaketit. Moi-liittymään voi hankkia erikseen simmikohtaisen rajattoman datan 12 euron lisähintaan kuukaudessa.

Moi Mobiili uudistaa tuotevalikoimaansa! Arvio: /5. Yhteensä arvostelua.

Tele Finland

Tele Finlandin toimintaan kuuluu selkeä hinnoittelu ja edulliset puhelinliittymät, sekä niiden lisäpalvelut.

Sonera

Soneran laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluu monipuoliset matkapuhelinpalvelut, sekä laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa palveluita myös Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja lisänä omaa kiinteää puhelinverkko. DNA tarjoaa edullisia nettiliittymiä.

Moi

Moimobiili.fi on uudenlainen puhelinoperaattori, joka haastaa perinteiset operaattorit joustavalla hinnoittelullaan.

Liittymätarjoukset ja vertailut

Puhelinliittymat.fi on puolueeton puhelinliittymä- ja mobiililaajakaistavertailu. Vertaa puhelinliittymät & mobiililaajakaistat ja tutustu Suomessa toimiviin puhelinoperaattoreihin.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa!

Mikko Salmi, Tampere

Tele Finland

Katso Tele Finlandin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Tele Finlandista »