Vippi puhelimella

Mistä ja miten pikavippi kännykällä

Pikavippi eli pikaluotto on lyhytaikainen vakuudeton laina äkilliseen rahantarpeeseen, jota voi hakea joko verkossa tai kännykällä. Suuruudeltaan pikaluotot ovat tyypillisesti muutamasta kymmenestä muutamaan sataan euroon ja takaisinmaksuaikaa niillä on viikosta korkeintaan kuukauteen.

Pikavippejä tarjoavia yrityksiä on nykyisin todella paljon, joten niiden tarjoamia palveluita ja lainaehtoja kannattaa ehdottomasti vertailla ennen vippihakemuksen jättämistä.

Kauimmin alalla toimineisiin yrityksiin lukeutuvat esimerkiksi:

Vipin hakeminen matkapuhelimella

Pikavippiä hakevan henkilön tulee olla palveluntuottajasta riippuen vähintään 18-25-vuotias Suomen kansalainen, jolla on nimissään oleva matkapuhelinliittymä ja vakituinen osoite Suomessa. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla ja asiakkaan on täytynyt hoitaa aikaisempien pikavippiensä takaisinmaksu asianmukaisesti. Luotonantaja tarkastaa hakijan antamat tiedot ennen lainapäätöksen tekemistä ja saattaa evätä luoton, jos niissä on jotain epäselvää tai tietoja ei ole annettu vaaditussa muodossa. Tämä pätee erityisesti tekstiviestillä jätettyihin hakemuksiin.

Yleensä palveluntarjoajat vaativat, että asiakkaat rekisteröityvät palvelun käyttäjiksi verkossa, jolloin asiakkaan henkilöllisyys voidaan varmistaa verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautumisen jälkeen asiakkaalle annetaan henkilökohtainen PIN-koodi, joka toimii seuraavilla kerroilla asiakkaan tunnisteena. PIN-koodin avulla asiakas voi seuraavilla kerroilla hakea pikavippiä joko verkkohakemuksella tai suoraan tekstiviestillä.

Hinta

Pikavipin hinta koostuu lainasta, korosta sekä palvelu- ja toimituskuluista. Pikavipin hakemiseen kännykällä tarvitaan tyypillisesti kaksi tekstiviestiä: ensimmäisessä viestissä asiakas lähettää lainahakemuksen ja toisella hyväksyy lainaehdot. Viestien hinta on luotonantajasta riippuen 1-3 euroa, joka veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä. Ennen lainahakemuksen jättämistä kannattaa myös varmistaa, että palvelu toimii oman operaattorin verkossa.

Vipin myöntöajat ja viive

Luoton saa tililleen parhaimmillaan muutamassa minuutissa, mutta hakijan pankista riippuen viive voi venyä jopa 1-2 pankkipäivään. Pikavippejä ei myöskään saa lainsäädännön mukaan myöntää tai maksaa asiakkaiden tileille yöaikaan (klo 23-08 välisenä aikana), joten tänä aikana jätetyt hakemukset käsitellään ja luotot siirretään vasta seuraavana aamuna.

Moi!

Moimobiili.fi on uudenlainen puhelinoperaattori, joka haastaa perinteiset operaattorit joustavalla hinnoittelullaan.

Telia

Telian laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluuvat laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa puhelinliittymiä Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja parhaat 4G latausnopeudet.

Globetel

Yksinkertaiset ja kohtuullisesti hinnoitellut liittymät ratsastavat ensisijaisesti edullisilla ulkomaanpuheluilla.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Sivustoa ylläpitää Summarum Media Oy. Osoitteemme on Säästöpankinranta 10 Helsinki 00530. Ota yhteyttä. Käyttöehdot ja reskisteriseloste.

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa! - Mikko Salmi kertoo

Moi!

Katso Moin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Moista »