Puhelinarvostelu: LG V10

LG V10 on korealaisen LG:n uusi malli, joka ilmestyi loppuvuodesta 2015. Erikoinen puhelin on herättänyt monenlaisia tunteita arvostelijoissa. Lue tästä, millaisesta erikoisuudesta on kyse.

Tilaa nyt LG V10 matkapuhelin!

LG V10:ssä on kaksi näyttöä ja kolme kameraa

LG V10:n näyttö on jaettu kahteen osaan. Päänäyttö on 5,7 tuuman kokoinen 515 pikselin tarkkuudella. Sen päällä on 2,1 tuuman toissijainen kapea näyttö. Toissijainen näyttö paljastaa viestejä ja muita päivityksiä käyttäjän valinnan mukaan. Tarkoituksena on, ettei koko puhelinta tarvitsisi tiettyjen asioiden seuraamiseksi avata. Eri asia on, onko lisänäytöstä hyötyä. Kuka haluaa lukea vaikkapa viestejään pikkunäytöltä, kun kädessä on muutenkin kunnon puhelin, jolla ei tarvitse tihrustaa.

Lisäksi LG V10:ssä on kolme kameraa. Selfie-puolella on tuplakamera laajemman kulman saavuttamiseksi.

LG V10:n pääkamera on ehkä paras Android-kamera

LG V10:n pääasiallinen kamera on yksi parhaista markkinoiden kännykkäkameroista. 16 megapikselin kameraa ohjaillaan tehokkaalla ohjelmistolla, joka mahdollistaa monipuolisten, tarkkojen ja nopeiden kuvien ottamisen. Säätöjä on helppo tehdä valaistusolosuhteiden ja taiteellisten päämäärien mukaan itse tai antaa puhelimen käyttää automaattisäätöjä. Erään arvostelijan mukaan huipputasoinen kamera on yksinään miltei riittävä syy hankkia LG V10.

V10 on isokokoinen

Ongelmana V10:ssä on sen isokokoisuus. Kaksi näyttöä ja kolme kameraa tuovat laitteelle massaa. Kännykkää ei siis kannata harkita, jollei ole isojen puhelimien fani.

LG:n Android-versio on hieman epäkäytännöllinen

LG:n oma versio Android Lollipop -käyttöjärjestelmästä on heikompi kuin Googlen standardi. LG tekee omilla muokkauksillaan vain hallaa käyttäjäystävällisyydelle. Esimerkiksi valikot ovat arvostelijoiden mukaan sekavampia kuin Androidin standardiversiossa. LG:n ei kannattaisi yrittää tuunata omiaan. Älä korjaa sitä, mikä ei ole rikki.

Akku kuluu turhan nopeasti

LG V10:n akku on isoille puhelimille tyypillisesti heikko. Puolentoista vuorokauden kesto on ehdoton maksimi. Käytännössä ei usein päästä edes siihen. Iso sähkönkulutus johtuu pääasiassa näytöistä. Tämä on harmi. Intuitiivisesti voisi nimittäin odottaa, että isossa puhelimessa olisi myös varaa isoon akkuun.

Hyvänä puolena V10:n akun voi vaihtaa itse. Tämä on nykyisissä puhelimissa harmillisen harvinaista.

Tilaa nyt LG V10 matkapuhelin!

Muita ominaisuuksia

  • MicroSD-korttipaikka mahdollistaa lisätallennustilan.
  • Paino 192 g.
  • 3,5mm kuulokeportti.

Lue arvosteluita:
CNET
The Verge

Moi!

Moimobiili.fi on uudenlainen puhelinoperaattori, joka haastaa perinteiset operaattorit joustavalla hinnoittelullaan.

Telia

Telian laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluuvat laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa puhelinliittymiä Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja parhaat 4G latausnopeudet.

Globetel

Yksinkertaiset ja kohtuullisesti hinnoitellut liittymät ratsastavat ensisijaisesti edullisilla ulkomaanpuheluilla.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Sivustoa ylläpitää Summarum Media Oy. Osoitteemme on Säästöpankinranta 10 Helsinki 00530. Ota yhteyttä. Käyttöehdot ja reskisteriseloste.

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa! - Mikko Salmi kertoo

Moi!

Katso Moin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Moista »