Tele Finland liittymät - katso tarjoukset ja säästä!

Mikä on edullisin liittymä juuri nyt?

Säästä aikaa ja rahaa. Kerro meille mitä etsit, niin lähetämme sinulle edullisimman vaihtoehdon suoraan sähköpostiisi. Mikä parasta, jos markkinoille ilmaantuu parempi vaihtoehto, tiedotamme myös siitä. Voit siis olla varma, että sinulla on aina edullisin liittymä.
Sähköposti
Nimi
Etsin puhelinliittymää:
Etsin nettitikkua eli mobiililaajakaistaa:
Liittymät ja parhaat tarjoukset

Tele Finland

Tele Finland on Suomessa pitkään toiminut operaattori. Tele Finland liittymät pärjäävät vertailuissa hyvin, vaikka esimerkiksi DNA on usein edullisempi vaihtoehto.

Tele Finlandin toimintaperiaatteisiin kuuluvat asiakkaiden yhdenvertaisuus, selkeä hinnoittelu sekä edulliset matkapuhelinliittymät ja niihin liittyvät peruspalvelut. Hinnat pyritään pitämään kilpailukykyisinä alhaisten hallinnointi-, markkinointi- ja palveluverkostokulujen avulla sekä hyödyntämällä laajaa yhteistyökumppaniverkostoa. Näin saatu hyöty siirretään suoraan palveluiden hintoihin eli asiakkaan eduksi.

Tilattuja palveluita ja oman liittymän tietoja on helppo hallinnoida verkossa Oma liittymä -palvelun kautta. Palvelun kautta voi paitsi muuttaa tallennettuja asiakas- ja yhteystietoja niin myös tilata uusia palveluita ja peruuttaa vanhojen tilauksia.

Matkapuhelinverkon kattavuus ja katvealueet

Tele Finland Oy toimii Soneran verkossa, joka kattaa taajamien lisäksi myös Suomen syrjäseudut. Katvealueet ja kuuluvuuden vaikkapa omalla kesämökillä voi tarkistaa joko verkossa tai vierailemalla yhtiön toimipisteessä. Todellisen tilanteen saa kuitenkin selville ainoastaan kokeilemalla tiedonsiirtonopeutta paikan päällä, koska esimerkiksi käytetty päätelaite ja maasto sekä läheiset rakennukset voivat vaikuttaa kuuluvuuteen.

Yleistä

Tele Finland Oy on vuonna 2004 perustettu matkapuhelinoperaattori, joka on TeliaSonera Finland Oyj:n omistuksessa.

Tele Finland liittymät ja palvelut

Tele Finland tarjoaa asiakkailleen matkapuhelinliittymiä sekä niihin liittyviä peruspalveluita. Helppo-prepaid -liittymää lukuun ottamatta kaikki Tele Finland -liittymät toimivat myös ulkomailla lähes samalla tavalla kuin kotimaassakin. Tarjolla olevat palvelut riippuvat kuitenkin vierailuverkon palveluista. Hintatiedot kannattaa varmistaa Tele Finlandin verkkosivuilta ennen matkaa.

  • GSM-liittymien lisäpalvelut
    Liittymiin automaattisesti kuuluvien palveluiden kuten multimediaviestien, koputuksen ja soitonsiirron lisäksi liittymiin on mahdollista liittää erilaisia tilattavia palveluita kuten kaverisoitto, saldomuistutus ja pysyvä numeronäytönesto.
  • Liikkuva laajakaista
    Matkapuhelinpalveluiden lisäksi Tele Finlandin valikoimiin kuuluvat myös liikkuva laajakaista ja matkapuhelinten nettiyhteydet. Liikkuvan laajakaistan eli nettitikun / mokkulan hinnoittelu perustuu kiinteään kuukausimaksuun, jonka suuruus riippuu yhteyden valitusta nopeudesta. Nettitikulla voi surffata ainoastaan kotimaassa.

Matkapuhelimet, kannettavat tietokoneet ja tabletit
Tele Finlandin verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia matkapuhelimia. Lisäksi tarjolla on kannettavia tietokoneita ja tabletteja. Verkkokaupasta voi myös tilata uuden liittymän, vaihtaa liittymää tai ostaa puhelimen ja liittymän yhdessä.

Tele Finlandin liittymät

Tele Finland

Tele Finlandin toimintaan kuuluu selkeä hinnoittelu ja edulliset GSM-liittymät, sekä niiden lisäpalvelut.

Sonera

Soneran laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluu monipuoliset matkapuhelinpalvelut, sekä laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa palveluita myös Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja lisänä omaa kiinteää puhelinverkkoa. Myös Welho on osa DNA:ta.

Vodafone

Vodafone on suomalaisen Elisan tiivis yhteistyökumppani maailmalla.

Liittymätarjoukset ja vertailut

Puhelinliittymat.fi on puolueeton puhelinliittymä- ja mobiililaajakaistavertailu. Vertaa puhelinliittymät & mobiililaajakaistat ja tutustu Suomessa toimiviin puhelinoperaattoreihin.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa!

Mikko Salmi, Tampere

Tele Finland

Katso Tele Finlandin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Tele Finlandista »

Mikä on edullisin liittymä juuri nyt?

Säästä aikaa ja rahaa. Kerro meille mitä etsit, niin lähetämme sinulle edullisimman vaihtoehdon suoraan sähköpostiisi. Mikä parasta, jos markkinoille ilmaantuu parempi vaihtoehto, tiedotamme myös siitä. Voit siis olla varma, että sinulla on aina edullisin liittymä.
Sähköposti
Nimi
Etsin puhelinliittymää:
Etsin nettitikkua eli mobiililaajakaistaa: