Hyödyllisiä sovelluksia älypuhelimeen

Älypuhelimet valtaavat kovaa vauhtia kännykkämarkkinoita. Enää vain harvat haluavat itselleen niin kutsutun tavallisen matkapuhelimen, sillä älypuhelimeen on saatavilla Internet -yhteyden lisäksi iso joukko erilaisia sovelluksia, joilla on arkipäivää helpottavia ominaisuuksia, tai jotka ovat muuten vaan sangen hyödyllisiä ja viihdyttäviä.

Älypuhelinten sovellusvalikoima on laaja

Älypuhelinten sovellusvalikoima on todella laaja ja mukautuva. Markkinoille tulee koko ajan lisäksi uusia sovelluksia, joista osa on maksutta älypuhelinten omistajien käytettävissä.

Esimerkkeinä älypuhelinten sovelluksista mainittakoon vaikkapa sääsovellukset, joiden avulla säätilan selvittäminen onnistuu missä vain helposti ja nopeasti. Lisäksi myös erilaiset reitti- ja karttasovellukset ovat suosittuja, mutta sovelluksia löytyy paljon muihinkin aihepiireihin liittyen.

Muutamia mielenkiintoisia esimerkkejä älypuhelinten sovelluksista:

Reitit

Reitit on aivan uudenlainen reittiopaskonsepti, joka toimii iPhonessa. Tämän sovelluksen avulla on mahdollista nähdä esimerkiksi kaikki tietyn alueen pysäkit sekä tarkastella seuraavia lähteviä vuoroja, mikä tekee kulkemisen suunnittelemisen helpoksi. Myös ne tavalliset reittihaut toimivat moitteettomasti, ja halutessaan käyttäjä voi etsiä esimerkiksi kaikki kaupungin ravintolat.

EasyPark

EasyPark puolestaan on älypuhelinsovellus, joka toimii niin iPhonessa kuin Anroid -käyttöjärjestelmää käyttävissä älypuhelimissakin. Tämän sovelluksen avulla pysäköintimaksujen maksaminen onnistuu missä ikinä puhelimen käyttäjä liikkuukin, mikä estää tehokkaasti virhepysäköintisakkojen saamisen. Sovelluksen ansiosta ei myöskään tarvitse jonotella maksuautomaateille tai kuluttaa aikaa hitaan pysäköintimittarin kanssa.

Ottomaatit

Ottomaatit on arjen elämää helpottava sovellus iPhonenomistajille, sillä sen avulla pystyy helposti etsimään omaa sijaintiaan lähinnä olevan rahannostopisteen, eli Otto-automaatin. Sovelluksen kompassitila helpottaa lisäksi oikean kulkusuunnan löytämisessä.

Sääsovellus

Enää ei kurja sää pääse yllättämään, sillä kaikkiin iPhone- ja Anroid -käyttöliittymällisiin älypuhelimiin on saatavilla Ilmatieteen laitoksen sääsovellus, jonka avulla voi tarkistaa sään yli 17 000 paikassa ympäri Suomen. 10 vuorokauden sääennuste auttaa lisäksi tulevien rientojen suunnittelussa.

Terassit

Terassit on mielenkiintoinen sovellus iPhonelle. Sen avulla on helppo etsiä kaikki Helsingin terassit, ja valita niistä sitten mieleisensä. Hinta-, aukioloaika- ja tunnelmatiedot helpottavat valinnan tekemistä.

Moi!

Moimobiili.fi on uudenlainen puhelinoperaattori, joka haastaa perinteiset operaattorit joustavalla hinnoittelullaan.

Telia

Telian laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluuvat laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa puhelinliittymiä Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja parhaat 4G latausnopeudet.

Globetel

Yksinkertaiset ja kohtuullisesti hinnoitellut liittymät ratsastavat ensisijaisesti edullisilla ulkomaanpuheluilla.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Sivustoa ylläpitää Summarum Media Oy. Osoitteemme on Säästöpankinranta 10 Helsinki 00530. Ota yhteyttä. Käyttöehdot ja reskisteriseloste.

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa! - Mikko Salmi kertoo

Moi!

Katso Moin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Moista »