Cubio

Huomaa! Cubio lopetti vuonna 2014 toimintansa äkillisesti päivän varoitusajalla.

Tutustu tästä muihin Suomessa toimiviin liittymiin

Cubio
Cubio on Suomen ensimmäinen operaattori, joka on tarjonnut suomalaisille kiinteähintaisia GSM-liittymiä jo vuodesta 1999. Cubio on edullinen, etenkin kokonaisvaltaisesti – yksikään ominaisuus ei ole kallis, vaan kustannukset on suunniteltu asiakkaille sopiviksi.

Cubio ei myöskään pyöristä puhesekuntejasi lähimpiin minuutteihin eikä peri avausmaksuja, jota suurin osa suomalaisista liittymäoperaattoreista tekee. Cubion erotat hyvistä hinnoista ja palvelusta, jotka saavat kehuja jokaiselta asiakkaalta.Cubiolta saat edullisen liittymän joko sekuntiveloitteisesti tai kiinteänä puhepakettina.

Sekuntivelotteiset liittymät

Sekuntiveloitteisia liittymiä on neljää tyyppiä:

  • Cubio BlackBerry –palveluliittymä on oikea puhelimen monikäyttäjän unelma. Pieneen kuukausihintaan saat tekstiviestit ja puhelut merkittävän halvalla. Mukaan saat myös edulliset ulkomaanpuhelut, BlacBerry Messengerin, BlacBerry Protect –palvelun sekä jopa 10 eri sähköpostitiliä.
  • Cubio Skaala on uusi sekuntiveloitteinen liittymä, jonka hintataso vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon puhut ja käytät liittymääsi. Mitä enemmän sitä käytät, sen edullisemmaksi hintataso laskee. Cubio Skaala sopii sinulle, jos et halua sitoutua kiinteähintaisiin paketteihin, vaan puhelimesi käyttö vaihtelee.
  • Cubio Save Plus on edullinen sekuntiveloitteinen liittymä erityisesti niille, jotka puhuvat paljon Pietarin ja Moskovan lankaliittymiin.
  • Cubio Smart Est taas sopii sinulle, jos soitat paljon Viron lanka- tai GSM-liittymiin.

Kuukausivelotteiset liittymät

Jos puhelimesi käyttö kohdistuu pääasiassa tekstiviestien lähettämiseen, valitse Cubio C2. 10,90 euron kuukausimaksulla lähetät 1000 tekstiviestiä kuukaudessa ilmaiseksi. Jos taas puhut kuukausittain yhteensä kolme tuntia, etkä lähetä paljon tekstiviestejä, Cubio C200 on pakettiliittymä sinun käyttöösi. Kuukausimaksulla 11,90 € voit soittaa 200 minuuttia kaikkiin kotimaisiin GSM- ja lankaliittymiin.

Cubio C500 on edullinen pakettiliittymä sinulle, joka puhut puhelimessa pari tuntia viikossa ja lähetät keskimäärin kolme viestiä päivässä. Cubio C500 Plus –pakettiliittymään kuuluu puhetta pari tuntia viikossa ja tekstiviestejä keskimäärin seitsemän yhdelle päivälle. Cubio C1000 on pakettiliittymä puhelimen himokäyttäjälle, jolta kuluu helposti puoli tuntia päivässä puhelimessa puhumiseen ja joka lähettää noin 15 tekstiviestiä päivässä.

Katso tästä Cubion tarjoukset

Moi!

Moimobiili.fi on uudenlainen puhelinoperaattori, joka haastaa perinteiset operaattorit joustavalla hinnoittelullaan.

Telia

Telian laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluuvat laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa puhelinliittymiä Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja parhaat 4G latausnopeudet.

Globetel

Yksinkertaiset ja kohtuullisesti hinnoitellut liittymät ratsastavat ensisijaisesti edullisilla ulkomaanpuheluilla.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Sivustoa ylläpitää Summarum Media Oy. Osoitteemme on Säästöpankinranta 10 Helsinki 00530. Ota yhteyttä. Käyttöehdot ja reskisteriseloste.

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa! - Mikko Salmi kertoo

Moi!

Katso Moin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Moista »