Liittymät ja parhaat tarjoukset

DNA

DNA liittymät1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (38 ääntä, keskiarvo: 4,34/5)

Loading...

DNA Oy sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita palveleva suomalainen tietoliikennekonserni, joka on toiminut nykyisessä muodossaan vuodesta 2007. DNA-liittymät ovat pärjänneet Puhelinliittymat.fi vertailuissa hyvin. 

DNA:n puhelinliittymät ja liikkuva laajakaista

DNA on perinteisesti tarjonnut kohtuullisen edullisia liittymiä verrattuna kilpailijoihin. Ne ovat sopineet erityisen hyvin runsaasti dataa käyttäville. Operaattorien väliset hintaerot kuitenkin vaihtelevat vuodesta toiseen kilpailutilanteen mukaisesti, ja etenkin uuden Moi Mobiilin lanseerauksen myötä hintakilpailu on muuttunut arvaamattomaksi.

DNA:n matkaviestintäpalvelut kattavat paljon erilaisia liittymiä sekä myös paketteja, joihin kuuluu sekä liittymä että puhelin. Osa liittymistä laskutetaan kiinteän kuukausihinnan mukaan, jolloin hintaan sisältyy tietty määrä puheaikaa ja tekstiviestejä ja osa käytön mukaan. Yhtiö tarjoaa myös etukäteen maksettavia lataus- eli prepaid-liittymiä.

Parhaat tarjoukset ja kaikki tuotteet on kätevää tilata suoraan DNA:n verkkokaupasta tai vierailemalla paikallisessa DNA-myymälässä. Verkkokaupassa asiointiin tarvitaan verkkopankkitunnukset. Omaa liittymää ja asiakastietoja on myös helppo hallinnoida verkossa, missä voi tehdä osoitteenmuutoksen ja liittää jo olemassa olevaan liittymään uusia palveluita. DNA:n nettipalvelun kautta voi myös sulkea sim-kortin tai deaktivoida sen väliaikaisesti, jos kännykkä on vaikkapa kadoksissa. Tämä on hyödyllinen ominaisuus, joka lisää turvallisuutta ja vähentää väärinkäyttöjen riskiä.

Tällainen on DNA

DNA Oy on perustettu vuonna 2007. Se syntyi usean paikallisen puhelinyhtiön ja Finnet Oy:n fuusion tuloksena. DNA tunnetaan parhaiten matkapuhelinoperaattorina, mutta sillä on myös osan maata kattava lankaverkko ja se tarjoaa kaapeli-tv-palveluita.

DNA aikoo tiettävästi kirjautua Helsingin pörssiin tämän vuoden syksyllä.

DNA:n kekseliäs mainonta on ihastuttanut ja vihastuttanut kuluttajia jo vuosien ajan. Yhtiö on palkittu perustamisensa jälkeen useasti. Parhaiten DNA muistetaan suomalaiseen puheenparteen juuttuneesta ”elämä on” -mainoslauseesta.

DNA Mini Data on edullinen vaihtoehto

DNA haastaa kilpailijansa edullisella ja kätevällä DNA Mini Data -liittymällä. Se maksaa 3,90 euroa kuussa ensimmäisen vuoden ajan ja 4,90 euroa kuussa tämän jälkeen. Kyseessä on siis äärimmäisen halpa liittymä vain vähän kännykkää käyttävälle. Lisäksi tulee maksaa DNA:n kaikista liittymistään perimä 3,90 euron avausmaksu.

DNA Mini Data -puhelinliittymä ei ole kuitenkaan mitenkään erityisen halpa kovassa käytössä. Kotimaan puhelut maksavat 7 senttiä minuutilta ja tekstiviestit ovat 7 senttiä viestiä kohden. Tiedonsiirtonopeus on etanamainen 256 kbit/s ja voi pahimmillaan pudota jopa vain 64 kiloon sekunnissa. Tällainen yhteys soveltuu lähinnä tekstipohjaisten viestien ja somepäivitysten lukemiseen. Netillä ei ole käyttökattoa eikä sen tiedonsiirrosta peritä ylimääräistä, vaan se sitälyy kuukausimaksuun.

DNA Äly 21M – erikoisesti hinnoiteltu liittymä

DNA Äly 21M on omaleimaisesti hinnoiteltu tehopakkaus, jollaisia muilla operaattoreilla ei Suomessa olekaan tarjolla.

DNA Äly 21M on halpa vaihtoehto paljon puhuvalle. Puhelut maksavat kotimaassa vain 4,5 senttiä minuutilta ja yhden päivän aikana soitetuista puheluista ei koskaan kerry enempää kuin 99 senttiä laskua. Tekstiviestit ovat vastaavasti hinnaltaan 4,5 senttiä. Liittymään sisältyy rajoittamaton 21 Mbit/s -tiedonsiirto, joka on riittävän tehokas miltei kaikille käyttäjille – sillä voi selata nettiä, katsella videoita ja kuunnella musiikkia suoratoistona.

Tämä liittymä on kuukausimaksullinen: Sen hinta on 13,90 €/kk plus alussa perittävä avausmaksu 3,90 euroa. Kyseessä on siis sangen edullinen vaihtoehto, etenkin jos teet paljon soittoja kotimaassa.

Vertaa DNA:n liittymät


Käyttö / kk:
 DNA:n uusi 4G-verkko kattaa miltei koko maan

DNA:n matkapuhelinverkko on kehittynyt nopeasti viime vuosina. DNA:n 4G-verkko on valmistunut hyvin äskettäin ja se on tiettävästi Suomen kattavin. Nopea 4G kattaa kaikki merkittävät asutuskeskukset, mutta ei toimi monilla haja-asutusalueilla. Sama ongelma koskee muitakin verkkoja eli Elisaa ja Soneraa.

Jatkuva 4G-verkon kehittäminen on DNA:lle luonteva kehitysprojekti, sillä yhtiö panostaa liittymätarjouksissaan etenkin nopeisiin nettiyhteyksiin hitaiden halpisliittymien kustannuksella.

Voit tarkistaa DNA:n 2G-, 3G- ja 4G-verkkojen kuuluvuusalueet kätevän kuuluvuuskartan avulla.

DNA panostaa nopeaan 4G-nettiin

DNA:n tehokkain 4G-matkapuhelinliittymä DNA Rajaton 4G Super, teoriassa jopa huimalla 300 Mbit/s -nopeudella, tosin käytännössä netin nopeus jää useimmissa tilanteissa murto-osaan tästä. Nopeimmillaan yhteys on isoissa asutuskeskuksissa, etenkin Helsingissä. Liittymässä on rajaton data, rajattomasti puheaikaa ja rajattomasti tekstiviestejä. DNA Rajaton 4G Super on tällä hetkellä alennuksessa 29,90 euroa kuussa. Alennushinta on voimassa vuoden ajan, sen jälkeen hinta on 39,90 euroa kuussa. Lisäksi liittymän avausmaksu on 3,90 euroa. Tämä on hyvin edullinen hinta näin nopeaksi netiksi.

GSM-liittymät
Kaikkiin liittymiin kuuluu tietty määrä peruspalveluita kuten tekstiviesti ja koputuspalvelu ja niihin on mahdollista liittää erilaisia maksullisia lisäpalveluita kuten datapaketti, saldorajoitus ja vastaajapalvelu.

Kiinteä ja liikkuva laajakaista
DNA tarjoaa sekä kiinteitä että liikkuvia laajakaistapalveluita sekä paketteja, joihin kuuluu sekä liittymä että tietokone. Liittymät veloitetaan kiinteän kuukausihinnan mukaan. Laajakaistapalvelu käyttää kaapeli- tai puhelinverkkoa. Oman osoitteeseen tarjolla olevat vaihtoehdot voi selvittää verkossa täyttämällä saatavuuskyselyn tai vierailemassa lähimmän DNA-myyjän luona. Kaikkiin laajakaistoihin on mahdollista liittää erilaisia lisäpalveluita kuten levytilaa varmuuskopiointia varten ja tietoturvapalvelu haittaohjelmien torjuntaan. DNA:n liikkuva laajakaista eli mokkula toimii 3G- ja 4G-puhelinverkossa DNA:n kuuluvuusalueella. DNA:n uusi huippunopea 4G-verkko valmistuu vuoden 2015 aikana, jolloin siitä tulee Suomen kattavin verkko sarjassaan.

DNA TV-palvelut

DNA TV toimii yhtiön kaapeliverkkoalueella ja uudessa teräväpiirtolähetyksiä lähettävässä antenniverkossa. DNA Mobiili TV puolestaan mahdollistaa tv-ohjelmien katselun missä tahansa kännykän kautta.

Moi!

Moimobiili.fi on uudenlainen puhelinoperaattori, joka haastaa perinteiset operaattorit joustavalla hinnoittelullaan.

Telia

Telian laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluuvat laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa puhelinliittymiä Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja parhaat 4G latausnopeudet.

Globetel

Yksinkertaiset ja kohtuullisesti hinnoitellut liittymät ratsastavat ensisijaisesti edullisilla ulkomaanpuheluilla.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Sivustoa ylläpitää Summarum Media Oy. Osoitteemme on Säästöpankinranta 10 Helsinki 00530. Ota yhteyttä. Käyttöehdot ja reskisteriseloste.

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa! - Mikko Salmi kertoo

Moi!

Katso Moin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Moista »