Elisan parhaat puhelinliittymätarjoukset keväällä 2018

Puhelinliittymat.fi kartoittaa säännöllisesti eri operaattoreiden liittymätarjouksia, jotta sinulla olisi kuluttajana aina edullisimmat liittymähinnat valittavanasi. Myös Elisa on kevään kunniaksi julkaissut taas pari varteenotettavaa liittymätarjousta.

Elisan parhaat puhelinliittymätarjoukset keväällä 2018

 

Rajattomasti kaikkea 21,90 €/kk – Huoleton Premium 100M alehintaan alle 26-vuotiaille

Kevään paras tarjous on eittämättä alle 26-vuotiaille tarjottu alennushinta Saunalahti Huoleton Premium 100M -liittymästä. Se maksaisi normaalisti 29,90-34,90 € kuukaudessa, eli säästöä kertyy vuositasolla 96-156 euroa!

Liittymä sisältää:

  • Rajaton 4G-netti 100 Mt/s
  • Rajattomasti normaalihintaisia puheluita ja tekstiviestejä
  • Rajattomasti dataa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa
  • Muissa EU-maissa dataa veloituksetta 10Gt/kk

Kyseessä on liittymä, jossa on käytännössä kaikki herkut aina ulkomaiden tiedonsiirtoa myöten, niinpä voimme suositella sitä lämpimästi alle 26-vuotiaille puhelinliittymää kartoittaville kuluttajille.

Lue lisää ja tilaa

 

Tarkka 4G 22,90 €/kk: hyvä valinta vähän peruspuheluita ja tekstiviestejä tarvitsevalle

Huoleton 4G -liittymään kuuluu rajattomasti tiedonsiirtoa 50 Mt/s -nopeudella, niinpä se soveltuu erinomaisesti henkilöille, jotka soittavat perinteisiä puheluita ja lähettävät SMS-viestejä pienissä määrin.

Nykyään kommunikaatio tapahtuu pitkälti WhatsAppin, Facebookin, Snapchatin ja muiden sovellusten kautta, niinpä tarvetta esimerkiksi puheminuuteille ja tekstiviesteille ei juurikaan ole. Nämä sovellukset kun käyttävät pelkästään internet-yhteyttä – esimerkiksi WhatsAppin kautta soitettu puhelu ei kerrytä laskuusi puheluminuutteja.

Verrattuna esimerkiksi Huoleton Premium -liittymään tämä perusliittymä on hyvä täsmävalinta – Huoleton Premiumiin kuuluu rajattomasti puheluita ja tekstiviestejä, mutta se myös maksaa 7 euroa enemmän kuukaudessa, niinpä edullisemmalla liittymällä säästösi voi olla vuositasolla jopa 84 euroa.

Lue lisää ja tilaa

 

Tarkka 1M 9,90 €/kk: karsittu, superedullinen perusliittymä esim. WhatsApp- ja Facebook-viestien lähettelyyn

Tarkka 1M on Elisan karsittu perusliittymä – siihen sisältyy rajattomasti tiedonsiirtoa 1 Mt/s -nopeudella, kun taas puhelut ja tekstiviestit maksavat 6,9 senttiä per minuutti/viesti.

1 megan nopeus kuulostaa hitaalta ja sitä se pitkälti onkin, mutta 1 Mt/s riittää erittäin hyvin esimerkiksi WhatsApp- ja Facebook-viestien lähettelyyn. Myös peruslaatuiset YouTube- ja Facebook-videot pyörivät tällä liittymällä tarvittaessa, HD-kuvanlaatuun tämä nopeus ei kuitenkaan riitä.

Liittymä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ekaluokkalaisen ensimmäiseen puhelimeen: puhelimen käyttäjä on aina tavoitettavissa esim. WhatsApp-viestien kautta kiitos rajattoman tiedonsiirron.

Monilla on kotonaan nopeampi internet-yhteys, jota puhelimella voi myös käyttää WiFi-yhteyden kautta puhelimen oman mobiiliverkon sijaan – tämä yhdistelmä onkin erinomainen valinta, jos haluat säästää liittymäkuluissa mutta silti selailla Facebookia ja katsella videoita ilman hidasteluja kotisohvallasi.

Lue lisää ja tilaa

Moi!

Moimobiili.fi on uudenlainen puhelinoperaattori, joka haastaa perinteiset operaattorit joustavalla hinnoittelullaan.

Telia

Telian laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluuvat laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa puhelinliittymiä Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja parhaat 4G latausnopeudet.

Globetel

Yksinkertaiset ja kohtuullisesti hinnoitellut liittymät ratsastavat ensisijaisesti edullisilla ulkomaanpuheluilla.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Sivustoa ylläpitää Summarum Media Oy. Osoitteemme on Säästöpankinranta 10 Helsinki 00530. Ota yhteyttä. Käyttöehdot ja reskisteriseloste.

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa! - Mikko Salmi kertoo

Moi!

Katso Moin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Moista »