Kolumbus

Kolumbus
Katso tästä Elisan muut tarjoukset

Kolumbus oli alun perin Finnet-yhtiöiden tavaramerkki, jonka alla se tarjosi internet-liittymiä. Nykyään Kolumbus on osa Elisa Oyj:tä, mutta Kolumbus-tuotemerkillä ei enää myydä uusia puhelinliittymiä. Elisa lopetti Kolumbus-liittymien uusmyynnin jo vuonna 2009. Vaikka uusia liittymiä ei voi enää avata, vanhat käytössä olevat Kolumbus-liittymät ja niiden lisäpalvelut toimivat yhä normaalisti. Elisa tosin suosittelee niiden vaihtamista tuoreempiin vaihtoehtoiihn.

Kolumbus-liittymään ei voi liittää useimpia Elisan palvelupaketteja tai lisäpalveluita kuten Elisan Tyytyväisyystakuu, Dial-palvelupaketti tai Elisan VIP-edut. Olemassa olevat Kolumbus Prepaid -liittymät toimivat nyt nimellä Saunalahti Prepaid Plus ja uudet liittymät ovat Saunalahti Prepaid -liittymiä.

Kolumbuksen liittymiä voi hallinnoida verkossa Oma Elisa -palvelun kautta, jossa voi muun muassa tarkastella liittymän tietoja, siirtää laskun eräpäivää, kytkeä lisäpalveluita ja vaihtaa liittymätyyppiä. Oma Elisa -palvelun käyttö on ilmaista ja vaivatonta, koska ruuhka-aikoja ei ole toisin kuin puhelinpalvelussa. Käyttäjän tulee rekisteröityä palveluun ensimmäisellä kerralla. Liittymän tietoja voi muuttaa vain liittymän omistaja ja tunnistautua voi verkossa verkkopankkitunnuksilla. Kuvaviestien, WAP- ja GPRS-palveluiden käyttämiseen tarvittavat asetukset voi tilata juuri oikeaan puhelinmalliin kätevästi Elisan valintatyökalun avulla.

Kolumbus-liittymä toimii ulkomailla yli 100 maassa ja yli 200 operaattorin verkossa. Suomessa liikuttaessa puhelin kytkeytyy Elisan verkkoon ja ulkomailla Elisan yhteistyökumppanien verkkoon, kuten Vodafoneen. Jos yhteistyökumppaneita on alueella useampia, voi käyttäjä valita haluamansa listalta. Ulkomaisen operaattorin käytön laskutukseen lisätään muutaman prosentin suuruinen laskutuslisä; tekstiviesteistä ei normaalisti peritä ylimääräisiä maksuja. Lue lisää Elisan Wikipedia-sivuilta.

Katso tästä Elisan tuoreet tarjoukset

Moi!

Moimobiili.fi on uudenlainen puhelinoperaattori, joka haastaa perinteiset operaattorit joustavalla hinnoittelullaan.

Telia

Telian laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluuvat laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa puhelinliittymiä Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja parhaat 4G latausnopeudet.

Globetel

Yksinkertaiset ja kohtuullisesti hinnoitellut liittymät ratsastavat ensisijaisesti edullisilla ulkomaanpuheluilla.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Sivustoa ylläpitää Summarum Media Oy. Osoitteemme on Säästöpankinranta 10 Helsinki 00530. Ota yhteyttä. Käyttöehdot ja reskisteriseloste.

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa! - Mikko Salmi kertoo

Moi!

Katso Moin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Moista »