Moi Mobiililta saa nyt 4G-liittymän kuudella eurolla

Moi Mobiili tarjoaa asiakkailleen yhä joustavampia liittymiä – nyt myös yksittäisiä sim-kortteja. Lue tästä lisää Moi Mobiilin uusista puhelinliittymistä.

Tutustu Moin liittymiin tästä!

Mikä on Moi Mobiili?

Moi Mobiili yllätti vanhat operaattorit aiemmin tänä vuonna uudella liittymien hinnoittelukonseptillaan. Tuore operaattori ei toimi samalla periaatteella kuin kilpailijansa, vaan yrittää kehittää uudenlaisia liittymäpaketteja, jotka palvelevat asiakkaita kokonaisvaltaisemmin. Tällaisia ns. palveluoperaattoreita ei Suomen markkinoilla ole montaa nähtykään.

Moin alkuperäisenä ajatuksena oli tarjota jokaiselle asiakkaalle vähintään kolme sim-korttia eli ”simmiä”. Kaikki sim-kortit käyttivät yhteistä datapottia ja niin haluttaessa myös yhteisiä puheminuutteja. Tämä osoittautui kuitenkin ilmeisesti hieman kankeaksi järjestelmäksi, sillä nyt Moi Mobiili myy liittymiään myös yksittäisinä.

Moi Mobiilin liittymät käyttävät DNA:n 4G-verkkoa, joka on kattava ja nopea.

Mikä on muuttunut?

Moi Mobiilin verkkosivuilta näkee suoraan, että liittymän ostaminen on muuttunut nykyään entistä joustavammaksi. Aiemmin aloituspakettiin kuului aina kolme simmiä. Nyt simmejä voi ostaa myös yksittäisinä.

Tämä tekee Moi Mobiilista todella kilpailukykyisen operaattorin. Lue tarkempia tietoja alapuolelta.

Moi Mobiilin halvin simmi maksaa nyt 6 euroa kuussa

Halvin Moi Mobiilin tarjoama liittymä on nyt hinnaltaan kuusi euroa kuussa. Tämä sisältää:

  • Yhden sim-kortin.
  • 4 gigatavua 4G-dataa DNA:n verkossa.
  • 0,055 €/minuutti puhelut.
  • 0,055 €/tekstiviesti.
  • Soitto EU-alueelle ja Pohjoismaihin 0,10 €/min.
  • Soitto muualle maailmaan riippuu alueesta, max. 1,25 €/min (Afrikka).
Tutustu Moin liittymiin tästä!

Liittymän voi räätälöidä itselleen sopivaksi

Moi Mobiilin kuuden euron hintaisen 4G-puhelinliittymän voi räätälöidä itselleen sopivaksi. Liittymään voi kytkeä halutessaan muun muassa seuraavia ominaisuuksia:

  • Liittymän sisältämän kuukausittaisen datakaton ylittävä data 1,5 €/Gt.
  • Rajaton data 12 €/kk.
  • Rajaton puheaika 10 €/kk.
  • Vastaajapalvelu 1,50 €/kk.

Simmejä voi tilata useita

Saman liittymäsopimuksen alle voi kasata useita simmejä, joita voi sitten käyttää eri laitteissa – myös muissa laitteissa kuin puhelimissa, kuten tietokoneissa, tableteissa tai vaikka älykkäässä ruohonleikkurissa. Kukin simmi tuo mukanaan 4 gigatavua lisää dataa yhteiseen datapottiin.

Moi Mobiili ei vieläkään suosi perinteisiä laskuja

Huomaa, että normaalisti Moi Mobiili veloittaa liittymän maksut automaattisesti maksukortilta. Paperilaskut maksavat 10 euroa kappaleelta eli Moi yrittää todella aktiivisesti kannustaa asiakkaita olemaan käyttämättä perinteisiä laskuja.

Tämän hyvä puoli on näppäryys. Käyttäjän ei tarvitse huolehtia eräpäivistä, kunhan maksukortin tilillä on kylliksi rahaa. Huonona puolena puhelimen käyttöä voi olla joillekin asiakkaille vaikeampaa hahmottaa ja hallita, kun kuukausimaksuja ei joudu itse omin käsin näpyttelemään verkkopankkiin.

Onneksi Moi Mobiili tarjoaa liittymän hallitsemiseksi kätevän kännykkäsovelluksen. Sillä voi kontrolloida vaivattomasti omia simmejään ja niihin liitettyjä data- ja puhepaketteja.

Moi!

Moimobiili.fi on uudenlainen puhelinoperaattori, joka haastaa perinteiset operaattorit joustavalla hinnoittelullaan.

Telia

Telian laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluuvat laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa puhelinliittymiä Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja parhaat 4G latausnopeudet.

Globetel

Yksinkertaiset ja kohtuullisesti hinnoitellut liittymät ratsastavat ensisijaisesti edullisilla ulkomaanpuheluilla.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Sivustoa ylläpitää Summarum Media Oy. Osoitteemme on Säästöpankinranta 10 Helsinki 00530. Ota yhteyttä. Käyttöehdot ja reskisteriseloste.

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa! - Mikko Salmi kertoo

Moi!

Katso Moin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Moista »