Spotify tuo musiikin matkapuhelimiin

Spotify tuo musiikin matkapuhelimiinRuotsalaisen Spotify AB:n kehittämä Spotify on vuonna 2008 yleiseen käyttöön avattu musiikkipalvelu, jonka kautta käyttäjät voivat kuunnella eri artisteja, albumeita tai itse tekemiään soittolistoja, sekä jakaa musiikkia ystävien kesken. Spotify-palvelu toimii useissa eri maissa ja sillä on maailmanlaajuisesti jo yli kymmenen miljoonaa käyttäjää, eikä ihme, sillä palvelun tarjoama musiikkivalikoima on laaja ja käyttö todella helppoa.

 Miten Spotify toimii?

Spotify-musiikkipalvelu tukee tietokoneiden yleisimpiä laitealustoja (Windows, Mac OS X, Linux) ja nykyään Spotifyn saa halutessaan myös mobiililaitteisiin tai televisioon, joissa sen käyttö vaatii maksullisen Premium-tilin.

Spotifyn saa tietokoneelle luomalla tili valitsemalla haluamansa käyttäjätunnuksen ja salasanan, tai vielä yksinkertaisemmin kirjautumalla palveluun oman Facebook-tilin kautta. Sen jälkeen palvelun saa ladattua ja asennettua koneelle ohjeiden mukaan, ja Spotify kaikkine mahdollisuuksineen on käyttövalmis. Tilin luominen ja Spotify-musiikkipalvelun lataaminen on ilmaista. Palvelu pyörii pääasiassa mainostuloilla ja kuukausimaksuilla. Mainoksia kuulee ja näkee jos käyttää Spotify Free -ilmaisversiota, joka toki on ilmainen, mutta sillä pääsee kuuntelemaan musiikkia vain rajallisesti. Musiikin suurkuluttajien kannattaakin ottaa käyttöön 9,99 e/kk maksava Spotify Premium, jolla voi kuunnella musikkia rajoituksetta ja muun muassa tallentaa offline-soittolistoja.

Spotify kännykkään

Spotify toimii useissa mobiililaitteissa, kuten iPhone- ja Android-puhelimissa. Spotify-musiikkipalvelun voi hankkia matkapuhelimeen ryhtymällä Spotify Premium -asiakkaaksi. Premium-asiakkuus maksaa 9,99e/kk ja antaa käyttäjälleen useita etuja ilmaisversioon nähden. Asiakkuuden saa luomalla tilin Spotifyn verkkosivuilla, jonka jälkeen palvelun voi ladata mobiililaitteeseen kirjautumalla Spotifyn verkkoympäristöön omilla Premium-tunnuksilla ja toimimalla ohjeiden mukaan. Spotifyn mobiilisovelluksen ansiosta musiikkia voi kuunnella missä ja milloin haluaa, myös ilman verkkoyhteyttä.

Koska Spotifyn ilmaisversiot eivät toimi matkapuhelimissa lainkaan, maksullisen Premium-palvelun hankinta on matkapuhelinkäyttöä varten välttämätöntä. Lisätietoa Spotify-palvelusta, käytöstä ja hinnoista saa Spotifyn verkkosivuilta osoitteesta http://www.spotify.com/fi/

 

 

Moi!

Moimobiili.fi on uudenlainen puhelinoperaattori, joka haastaa perinteiset operaattorit joustavalla hinnoittelullaan.

Telia

Telian laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluuvat laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa puhelinliittymiä Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja parhaat 4G latausnopeudet.

Globetel

Yksinkertaiset ja kohtuullisesti hinnoitellut liittymät ratsastavat ensisijaisesti edullisilla ulkomaanpuheluilla.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Sivustoa ylläpitää Summarum Media Oy. Osoitteemme on Säästöpankinranta 10 Helsinki 00530. Ota yhteyttä. Käyttöehdot ja reskisteriseloste.

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa! - Mikko Salmi kertoo

Moi!

Katso Moin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Moista »