Vodafone

Vodafone
Katso tästä Vodafonen tarjoukset

Yleistä Vodafonesta: Vodafone on maailman suurin teleoperaattori, jonka omistaa vuodesta 1983 toiminut Vodafone Group plc. Yhtiön pääkonttori on Englannissa. Vodafone toimii lukuisissa Euroopan maissa, Lähi-idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Yhtiöllä ei ole omistusta Suomessa, mutta se on suomalaisen Elisan yhteistyökumppani maailmalla ja yhtiöiden välinen yhteistyö onkin kehittynyt varsin tiiviiksi vuosien varrella. Maailmalla yhtiö tarjoaa matkapuhelinpalveluiden lisäksi muun muassa netti-tv ja muita multimediapalveluita sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille ja yhteisöille.

Vodafonen palvelut

Suomessa Vodafone oli ensin Radiolinjan ja sittemmin sen hankkineen Elisan yhteistyökumppani. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Elisan verkossa toimivat matkapuhelimet hakeutuvat ulkomailla automaattisesti yhteistyökumppanin verkkoon. Tämä mahdollistaa selkeät ja kilpailukykyiset puhelu- ja tekstiviestihinnat ja siten paremman kulujen ennakoitavuuden. Vyöhykkeittäin hinnoitellut puheluiden ja tekstiviestien hinnat ovat voimassa vuorokauden ympäri.

Ulkomailla vyöhykkeitä on yhteensä neljä, halvimmasta kalleimpaan:

  1. EU-alue.
  2. Muu Eurooppa ja Venäjä. Tämä vyöhyke ei sisällä kaikkia Euroopan maita. Esim. Albania ja Andorra kuuluvat kalleimpaan vyöhykkeeseen.
  3. Ns. “työ- ja vapaa-aika” -vyöhyke. Tämä sisältää mm. Yhdysvallat, Brasilian, Singaporen, Australian, Turkin ja Thaimaan.
  4. Muu maailma. Tämä vyöhyke sisältää useimmat maailman maat.

Ulkomaanpuheluiden hinnat ovat samat riippumatta siitä, soitetaanko lanka- vai matkapuhelinnumeroon. Vodafonen verkko on erittäin kattava ja korkealaatuinen, joten kumppanuudesta on asiakkaille selvää etua lähes kaikkialla maailmassa.

Katso tästä Vodafonen tarjoukset

Moi!

Moimobiili.fi on uudenlainen puhelinoperaattori, joka haastaa perinteiset operaattorit joustavalla hinnoittelullaan.

Telia

Telian laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat mm. puhelinliittymät, kiinteä- ja mobiililaajakaistat, sekä viihde- ja kanavapaketit.

Elisa

Elisan tarjontaan kuuluuvat laajakaista & TV-palvelut. Elisa tarjoaa puhelinliittymiä Saunalahti -nimen alla.

Saunalahti

Elisan kattavassa verkossa toimiva Saunalahti toimii itsenäisenä tele- ja internetoperaattorina.

DNA

DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko ja parhaat 4G latausnopeudet.

Globetel

Yksinkertaiset ja kohtuullisesti hinnoitellut liittymät ratsastavat ensisijaisesti edullisilla ulkomaanpuheluilla.

Tietoa

Tietoa puhelimista, liittymistä ja laitteista.

Lue lisää »

Sivustoa ylläpitää Summarum Media Oy. Osoitteemme on Säästöpankinranta 10 Helsinki 00530. Ota yhteyttä. Käyttöehdot ja reskisteriseloste.

Kiitokset vinkeistä! Vertailin nykyisen puhelinliittymän hintoja ja sain samaan hintaan toiselta operaattorilta mokkulan kaupan päälle! Puhelinlaskussa säästöä tuli yli 350€ vuodessa! - Mikko Salmi kertoo

Moi!

Katso Moin ajankohtaiset liittymätarjoukset ja hyödynnä ajankohtaiset edut!

Lisää Moista »